Sang-Myun Welfare Center

AD / Public Design / Integrated Branding

The upper section of Gapyeong Public Administration and Welfare Center is located in the western part of the country and is home to about 60 million people from 14 administrative districts. However, the lack of budget and consistent public design did not apply to the project, causing the following problems. As a result of the analysis, the information about the employees' visit to the administrative welfare center was incorrectly listed or missing, causing confusion. Also, if you look at the satellite diagram of the Public Administration and Welfare Center, it was urgent to draw up basic guidelines such as vehicle and pedestrian traffic, designated parking space system, frequent accidents, overall design, and the color of the building. Therefore, the long-term project has combined font, patterns, colors, the shape, size, location, vehicle and pedestrian traffic, the color of the building, and interior maintenance of the interior of the interior of the interior of the interior.

​ Gapyeong-gun Sangmyeon Administrative Welfare Center, integrated branding applied

Gapyeong Sangmyeon Administrative Welfare Center is located in Sangmyeon  in the west, and has a population of about 60 million in 14 administrative districts. However, the following problems occurred due to the lack of budget at the time of this project and the continuous and consistent public design was not applied. As a result of the analysis, the guide sign for civil petitioners to find the Administrative Welfare Center was incorrectly written or absent, causing confusion. In addition, looking at the satellite map of the Administrative Welfare Center, it was urgent to derive basic guidelines such as the movement of vehicles and pedestrians and the complex system of designated parking spaces, which resulted in frequent accidents and the overall design and color of the building. Therefore, through a long-term project, the typeface, pattern, color, shape of sign, size, location, movement of vehicles and pedestrians, color of the building, and interior maintenance of the internal conference room were implemented in a complex manner.

Sang-Myun Welfare Center

AD/Public Design/Integrated Branding

Client.   Gapyeong-gun, Gyeonggi Province

Executive Director.   Sang-myun Welfare Center, Landscape Team
Creative Director.   Kang doeun

Year.   2019